Z nazivom član meseca nagrajujemo tiste člane, ki se redno udeležujejo naših dogodkov in so na njih zelo aktivni. Naziv članica meseca februarja si je prislužila Tanja Mezga, ki se je v mesecu februarju zelo aktivno udeleževala naših izobraževanj, predvsem pa nas je navdušila njena odlična izvedba Povodnega moža na Marketing TOPX izobraževanju.

Tanja zase pravi: "Med študijem ekonomije sem se spoznala s študentsko sekcijo DMS, svojo pot pa sem nato nadaljevala tudi v festivalskih vodah. Danes lahko naštejem okrog 40 izvedb festivalov Magdalena, SOF, Golden Drum, Brumen, Effie in drugih, v katere sem bila vpletena bodisi pri zasnovi koncepta tekmovanja, organizaciji festivala ali pri obojem ... sem sicer direktorica projektov v Gigodesignu, po duši pa »festivalska punca iz ozadja«."

Članica meseca je v februarju postala Tanja Mezga (Gigodesign).

V duhu zadnjega dogodka Marketing TOPX »Pripovedovanje zgodb« z Marušo Grah, bi se opisala s komentarji k fotografijam:

  • Nomen est omen. Celotno osnovno šolo sem poslušala zbadljivke na račun svojega priimka, danes pa ga ne bi zamenjala! 
  • »When in doubt, go to a museum!« / »Ko ste v dvomu, pojdite v muzej!" vabi aktualna razstava v Mestnem muzeju, ki jo toplo priporočam. Dodala bi še en svoj moto, ki ga ponazarja plesni moment z legendarnega festivala Magdalena v mariborski Pekarni: »When in doubt, dance it out«!
  • Da je umetnost v mojem svetu tako ali drugače nepogrešljiva, pove fotografija z enega nedavnih Beneških bienalov.
  • Portorož, sonce, morje & SMK! Pravi miks sestavin in letošnja jubilejna, prav posebna izvedba.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam