Članstvo v Društvu za marketing Slovenije vam poleg vrhunskih izobraževalnih dogodkov in aktivnosti prinaša tudi številne dodatne ugodnosti. V drugi polovici leta 2024 lahko izkoristite te ugodnosti na konferencah, tekmovanjih, podelitvah nagrad ... Poglejte, katere ugodnosti vas čakajo to jesen!

OKTOBER

Dan odnosov z javnostmi - Dan PR

Dan PR je namenjen letnemu pregledu novosti, trendov in dobrih praks na področju odnosov z javnostmi. Zanimivo za vse, ki se ukvarjate s komuniciranjem. Letos se jim lahko pridružite v torek, 8. oktobra, v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Člani DMS lahko vstopnico prejmete 10 % ugodneje. V opombe napišite >>> Član DMS.
16. FMCG konferenca: Biti drugačen ali ostati spregledan?

Akademija Finance vabi na osrednji FMCG dogodek pri nas, že 16. konferenco Prodaja in marketing na policah, ki bo potekal 10. oktobra 2024 v Ljubljani. Pripravili so bogat program s kar 12 praktičnimi prispevki, med drugim vas čaka tudi tradicionalni pogled na kupce in potrošnjo v naslednjih mesecih. Nova znanja in vpogledi vam bodo pomagali pri planiranju vaših aktivnosti na policah za 2025.

Člani DMS lahko ob nakupu vstopnice uporabite promo kodo in prejmete 10 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za 16. FMCG konferenco".
16. FMCG konferenca bo potekala 10. oktobra v Ljubljani.
Trajnost v marketingu

Dogodek bo osvetlil problematiko in se posvetil vlogi, ki jo igra marketing v trajnostni družbi. Strokovnjaki bodo razložili, kako se lotiti sprememb in implementirati trajnostni marketing v marketinške kampanje in poslovanje podjetij. Dogodek bo združeval tako pregled trendov na tem področju kot tudi pregled primerov dobrih praks pri nas in po svetu.

Uvod v trajnostni marketing za moderna podjetja bo potekal 17. oktobra 2024 v dopoldanskem času med 9.00 in 13.00 ter bo razdeljen v tri sklope.

Člani DMS lahko vstopnico prejmete 10 % ugodneje. V opombe napišite >>> Član DMS.
SoMo Borac

Regionalni dogodek, ki nagrajuje najboljše projekte digitalnega marketinga in medijev v regiji - SoMo Borac bo letos potekal 25. oktobra v Zagrebu. Razkrili so letošnjo komisijo regionalnih strokovnjakov, v kateri je kar 19 slovenskih predstavnikov. Celotno komisijo si lahko ogledate na povezavi.

Letošnja podelitev nagrad prinaša novo kategorijo SoMo Media, "Best Media Feature", v kateri lahko prijavljeni predstavijo določene dele svojih obstoječih izdelkov, ki so bili bistveno izboljšani ali posodobljeni. SoMo Advertising pa je letos uvedel novo kategorijo "Digital Product", ki nagrajuje digitalne izdelke, ki so z inovativnimi idejami in visoko kakovostjo izvedbe organizacijam omogočili raziskovanje novih vidikov digitalnega poslovanja.

Člani DMS lahko ob nakupu vstopnice uporabite promo kodo in prejmete 15 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za SoMo Borac".

Podelitev SoMo Borac bo letos potekala 25. oktobra 2024.

NOVEMBER

SEMPL

Letošnji SEMPL se bo odvijal 14. in 15. novembra v Portorožu. Dogodek za vse, ki želite ostati v stiku z najnovejšimi svetovnimi trendi, se seznaniti z najsodobnejšimi industrijskimi inovacijami ali pogledati v prihodnost poslovanja.

Člani DMS si vstopnico lahko zagotovite 10 % ugodneje. Popust ne velja na early bird vstopnice.
SEMPL se bo odvjial 14. in 15. novembra v GH Bernardin.
Poslovna konferenca Portorož - PKP

Osrednja tema letošnje Poslovne konference Portorož bo kako pametneje do višje dodane vrednosti. Do leta 2030 naj bi v Sloveniji občutno dvignili produktivnost, dodana vrednost na zaposlenega pa naj bi znašala sto tisoč evrov. Kako doseči te ambiciozne cilji? Kje zaostajamo, kje so svetle izjeme in kje so naši neizkoriščeni potenciali? Kako uspeva našim najboljšim podjetjem, ki ustvarjajo izjemno visoko dodano vrednost, in kaj se lahko od njih naučimo? Kako povečati konkurenčnost za preboj v Evropi in kako (so)oblikovati uspešne ekosisteme prihodnosti? Več na www.pkp.si

Člani DMS lahko ob nakupu vstopnice uporabite promo kodo in prejmete 10 % popust. Za promo kodo nam pišite na info@dmslo.si s pripisom "Promocijska koda za 26. PKP".
26. PKP bo potekala 19. in 20. novembra v Portorožu.
SPORTO 2024

21. in 22. novembra v Portorožu bo potekala že 20. izvedba mednarodne konference o marketingu in sponzorstvih v športu – SPORTO 2024. Gre za vodilni dogodek v širši regiji s področja športno-marketinške in sponzorske industrije, ki na enem mestu združuje podjetja (sponzorje), lastnike pravic (klube, zveze, organizatorje dogodkov), agencije, medije, vrhunske športnike, študente in vse ostale, ki jih zanimajo obravnavane tematike.

Program SPORTO konference je ponovno usmerjen v trende in izzive v industriji. Spoznajte predavatelje.

Člani DMS vstopnico prejmete 15 % ugodneje na povezavi TUKAJ.

SPORTO 2024 bo potekal 21. in 22. novembra v Portorožu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam