Webinar: Kako do odboja prodaje po karanteni?

Akademija Finance v torek, 19. maja, pripravlja webinar, na katerem bodo prikazali povsem nove primere dobre prodajne prakse na področju odnosa s ključnimi strankami, prilagoditve ponudbe, prilagajanja cenovne politike, povečanja agilnosti prodajnih aktivnosti ... Predava Primož Hvala.

Člani DMS lahko ob prijavi izkoristite 15 % popust.

>>PREBERI VEČ

Webinar: Kako do odboja prodaje po karanteni bo v torek, 19. maja, med 8.30 in 13.00.
Stroškovno učinkoviti procesi in poslovanje (“LEAN”)

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani v torek, 19. maja, ob 13.30 pripravlja webinar z naslovom: Stroškovno učinkoviti procesi in poslovanje (“LEAN”). Na programu boste spoznali načine in principe s katerimi lahko tako imenovano »lean« kulturo uvedemo v vsako podjetje ali organizacijo, ne glede na velikost. Na konkretnih primerih bo predstavljen tok vrednosti v posameznih procesih in njihova optimizacija, z namenom vzpostavitve čim bolj učinkovitega poslovanja z vidika porabe časa in denarja. 

Člani DMS lahko izkoristite 25 % popust ob prijavi.

>>PREBERI VEČ

Webinar z naslovom: Stroškovno učinkoviti procesi in poslovanje (“LEAN”) bo v torek, 19. maja, ob 13:30.
Webinar: Delo od doma

Za veliko podjetij in njihovih zaposlenih je delo od doma nova realnost. Kako se spopasti s tem izzivom, izboljšati povezanost zaposlenih kljub fizični oddaljenosti in zgraditi zmagovalni tim?

Bizi.si v torek, 26. maja, pripravlja brezplačen webinar, ki ga bo vodila Petra Podlipnik Pelcar, vodja imeniške prodaje v podjetju TSmedia.

>>PREBERI VEČ

Bizi.si v torek, 26. maja, pripravlja brezplačen webinar: Delo od doma.
Vavčer za digitalni marketing

Mikro, mala in srednja podjetja lahko v tem obdobju nekaj sredstev za digitalni marketing pridobijo tudi preko vavčerjev za digitalni marketing. Več o razpisu, sredstvih in pogojih najdete tukaj. Vavčer za digitalni marketing vam bo pomagal pri investicijah, kot so nova spletna stran, mobilna aplikacija, spletna trgovina in rezervacijska platforma. Našteti projekti ne smejo biti izvedeni pred oddajo vloge.

>>PREBERI VEČ

Mikro, mala in srednja podjetja lahko v tem obdobju nekaj sredstev za digitalni marketing pridobijo tudi preko vavčerjev za digitalni marketing.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam