Člani DMS imate poleg članskih ugodnostih pri dogodkih in aktivnostih Društva za marketing Slovenije tudi številne druge ugodnosti in popuste pri izobraževanjih.

Delavnica Personal branding

Ste prepričani, da veste, kdo ste? Se zavedate svojih prednosti in slabosti?

Pridružite se Lazarju Džamiću, Googlovemu strokovnjaku, na dvodnevni delavnici o osebnem znamčenju 12. in 13. oktobra 2021. Na delavnici boste spoznali metode, kako zgraditi in krepiti svojo osebno blagovno znamko v odnosu do vaših poslovnih partnerjev in strank.

Spoznajte Lazarja Džamiča. Lazar je eden od vodilnih evropskih strokovnjakov na področju trženja blagovnih znamk in strateškega marketinga. Je tudi nekdanji vodja oddelka za načrtovanje blagovnih znamk v Google ZOO NACE.

Delavnica bo potekala »online« in v angleškem jeziku. Člani DMS imajo pri prijavi 15 % popust.

>> PREBERI VEČ

6. maraton pozitivne psihologije

Najbolj pozitiven dogodek leta s predavanji s področja pozitivne psihologije in razvojne miselnosti bo tudi letos potekal osem sobot prek spleta: 2. 10. – 20. 11.! Program in brezplačne prijave tukaj.

Gre za družbeno inovacijo, kjer podjetja dobijo odlična predavanja za zaposlene, njihove blagovne znamke nov kanal za promocijo, poslušalci gledajo predavanja brezplačno, donirajo pa dobrodelnim ustanovam. Člani DMS imajo 10 % popust pri sponzoriranju dogodka. Ponudba tukaj.

>> PREBERI VEČ

Razpis za nagrado HORUS

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti je objavil trinajsti razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2021. Za nagrado Horus 2021 se lahko potegujejo profitne in neprofitne osebe vseh velikosti, med njimi podjetja, zavodi, neprofitne in druge organizacije, lokalne skupnosti, osebe javnega prava, novinarji in posamezniki, ki delujejo družbeno odgovorno.

Prijave zbirajo do 15. oktobra letos, nagrade pa bodo podeljene 10. decembra 2021. Člani DMS imajo pri prijavi 20 % popust.

>> PREBERI VEČ

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam