Največja regionalna medijska konferenca Weekend Media Festival se ponovno vrača v Rovinj.

»Aktualni trendi, navdihujoči govorci in sproščeno vzdušje, ki spodbuja intenzivno druženje, bodo zaznamovali tudi 15. Weekend Media Festival v Rovinju. Letos imamo zares raznolike teme, ki spremljajo spremembe v družbi, tako bomo govorili o WEB 3.0, metaverzumu, enotni prihodnosti, TikTok-u, motnjah inovacij in tudi odpovedi kulture. Nestrpno čakamo na odlično druženje in ustvarjanje novih Weekend spominov, saj zabave zagotovo ne bo manjkalo,« trdi Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala in agencije Pepermint.

Znani so že prvi govorci:

  • Yossi Melman - eden izmed največjih strokovnjakov na področju vohunstva in mednarodne varnosti. Avtor mnogih uspešnih literarnih del.
  • Nikola Dešković – revolucionar, ki je prvi v Evropi uspešno vzpostavil spletno prodajo avtomobilov.
  • Vuk Vuković – eden izmed vodilnih makroekonomistov v regiji. Zaupal nam bo več o vroči jeseni in recesiji v naslednjem letu.

K vzdušju festivala bo prispeval tudi odličen večerni program. Celotno dogajanje bo zaokrožil festival Golden Drum (Zlati boben), ki bo letos prvič potekal v sklopu Weekend Media Festivala. Mednarodni kreativni festival vsakoletno nagrajuje najboljše ideje, kreativne ekipe in posameznike.

15. WMF bo potekal v Rovinju, od 22. do 25. septembra, v prostorih stare Tobačne tovarne. Člani DMS imajo pri nakupu kotizacije za WMF 15 % popust.

Več informacij o WMF-ju si lahko preberete na njihovi spletni strani.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam