V objemu narave na čudoviti lokaciji Čudnega ranča, se je odvijal prvi DMS piknik, za katerega pa že danes napovedujemo, da bo postal tradicionalni!

Čeprav nam jo je nekoliko zagodlo vreme, to ni pokvarilo vzdušja, saj je bil piknik prostor pripravljen tudi na takšne razmere. Marketingaši in marketingašice smo skupaj preživeli čudovito popoldne, nekateri so svoje pogovore namenili dosežkom tega leta in počitniškim aktivnostim, drugi pa so svoj pogled usmerili naprej, v projekte, ki jih še čakajo v tem letu.

Kljub vremenu smo z dobro družbo ustvarili pravo piknik vzdušje.

Vsekakor pa je bilo vzdušje ob dobri glasbi prijetno, zabavno in sproščeno. Pogrela nas je lahko odlična hrana z žara, med drugim tudi svinjska ribica z gorčico in medom, goveja taligata na rukoli s parmezanom, rezine piščančjih stegen na solati z indijskimi oreščki in mlado čebulo, pa tudi številne solate in sladice.

Med okusno hrano je najbolj izstopala svinjska ribica z gorčico in medom.

S prvim DMS piknikom smo postavili temelje, da ta postane tradicionalno srečanje, ki ga ne boste nikoli več želeli zamuditi. Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili že tokratnega piknika, vse ostale pa vabimo, da skrbno spremljate naše napovedi za naslednji piknik prihodnje leto.

V fotografski objektiv smo ujeli nekaj najzanimivejših trenutkov, ki si jih lahko ogledate v galeriji spodaj.

Zvezda dneva je bil Sauvignon Blanc, Puklavec Family Wines.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam