Drugo septembrsko soboto se v protokolarni park Brdo pri Kranju vrača Triglav tek. Tudi tokrat se bodo tekači lahko podali na 5 tekaških preizkušenj: Polmaraton, Tek na 10 km, Družinski tek, Štafetni tek trojk ali Otroški tek Kuža pazi. Rekreativni dogodek, s katerim Skupina Triglav spodbuja k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu, bo tudi letos posvečen boljši oskrbi novorojenčkov, saj bodo donacijo prejele štiri slovenske porodnišnice. Za začudenje nad upiranjem gravitaciji bodo na glavnem odru prireditve poskrbeli Dunking Devils, za sprostitev in zabavo pa Samuel Lucas. Obiščite 9. Triglav tek! Prijave nanj so že odprte na Triglavtek.si.

Pripravljane vadbe in nasveti za aktiven ter zdrav življenjski slog

Da se bodo tekači vseh generacij dobro pripravili na izbrano preizkušnjo, se lahko udeležijo vodenih tekaških treningov, ki pod vodstvom izkušenih trenerjev že aktivno potekajo v 9 slovenskih krajih, in sicer v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Brdu pri Kranju. Udeležba na vadbah je brezplačna, prijavo nanje pa lahko tekači oddajo na spletni strani. Treningi so primerni tako za izkušene tekače kot posameznike, ki se s tekom šele spoznavajo.

Tisti, ki se želijo na izbrano tekaško preizkušnjo pripraviti sami, lahko koledar treningov in video nasvete za vadbo najdejo na spletni povezavi.

Ljubiteljem teka je več nasvetov za zdrav in aktiven življenjski slog ter pravilen tek na voljo tudi med aktualnimi novicami na spletni strani dogodka Triglav tek.

Člani DMS lahko ob prijavi na razdalji 10 oziroma 21 kilometrov izkoristite 10 % popust. Vabimo vas, da se člani DMS povežete med seboj in sestavite ekipo ter jo prijavite na info@dmslo.si, ekipa DMS pa vam bo za popotnico poslala še našo majico. :)
9. Triglav tek bo potekal 11. septembra v protokolarnem parku Brdo pri Kranju.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam