Weekend Media Festival v Rovinju

V Rovinju bo od 19. do 22. septembra potekala največja regijska medijska konferenca Weekend Media Festival. Na letošnjem 17. WMF si z eno vstopnico zagotovite kar tri festivale - Weekend.17, HR Weekend in AI Weekend.

Znani so že prvi govorci:

  • Thomas Erikson, avtor uspešnice "Obkrožen z idioti", bo razkril skrivnosti učinkovite komunikacije.
  • Ali Fenwick, na družbenih omrežjih znan kot "Moderni psiholog", bo govoril o humanizaciji umetne inteligence.
  • Dragan Bjelogrlić, priznani režiser, igralec in scenarist, bo razkril skrivnosti domače filmske scene.
  • dr. Tarek Samad, mednarodno priznan nevroznanstvenik, znan tudi kot "Doktor možgani".
  • Pete Radovich, kreativni direktor CBS Sports, nas bo popeljal v zakulisje Super Bowla, največjega medijskega spektakla na svetu.
  • Ida Pandur, digitalna strokovnjakinja, bo razložila, kaj je Vstajenje Web 3.0.
  • Dimitrije Trbović in Juraj Šebalj bosta govorila o paradigmi odnosa med električnimi avtomobili in avtomobili na fosilna goriva.
ČLANI DMS lahko kotizacijo za 17. Weekend Media Festival prejmete po ugodnejši ceni 460 € + DDV. >>> PRIJAVA
17. Weekend Media Festival bo potekal od 19. do 22. septembra v Rovinju.
Triglav tek 2024

Triglav tek bo prvo soboto v septembru (7. septembra 2024) že 12. leto zapored prevetril protokolarni park Brdo pri Kranju. Triglav tek je ena izmed aktivnosti, s katerimi Zavarovalnica Triglav spodbuja tako svoje zaposlene kot širšo javnost k zdravemu življenjskemu slogu in h gibanju. Pri tem nam vsako leto pomagajo številni vrhunski slovenski športniki – ambasadorji Triglav teka in odlični spremljevalni program, ki omogočijo edinstveno doživetje v objemu narave.

Ljubitelji teka lahko na spletni strani dogodka preverite zahtevnost posameznih izzivov, izberete traso po svoji meri in se prijavite. Prijave bodo odprte do vključno 2. septembra 2024 in na dan prireditve do zapolnitve prostih tekaških mest.

>>> Več o dogodku marketinških prijateljev.

Člani DMS ob prijavi na polmaraton, tek na 10 km ali 5km lahko izkoristite 10 % popust. Vabljeni, da se povežete še z drugimi člani DMS in sestavite ekipo ter jo prijavite na info@dmslo.si. Ekipa DMS vam bo za dodatno motivacijo poslala še majico.
12. Triglav tek bo potekal v soboto 7. septembra v protokolarnem parku Brdo pri Kranju.

DIMAQ

Znan je jesenski termin DIMAQ priprave in certificiranja, pa tudi novi 4 predavatelji, ki so letos dodatno okrepili njihovo ekipo Master trenerjev.

Intenzivni tečaj 20. generacije DIMAQ bo potekal od 19. septembra do 1. oktobra po hibridnem modelu, 5 dni – čet in pet od 9:00-16:00 in 2 x praktični spletni delavnici.

Člani DMS imajo na prijave do 14. avgusta 30 % popust. Število udeležencev je omejeno na max 15.
Jesenski DIMAQ bo potekal od 19. septembra do 1. oktobra.

SEMPL

Letošnji SEMPL se bo odvijal 14. in 15. novembra v Portorožu. Dogodek za vse, ki želite ostati v stiku z najnovejšimi svetovnimi trendi, se seznaniti z najsodobnejšimi industrijskimi inovacijami ali pogledati v prihodnost poslovanja.

Člani DMS si vstopnico lahko zagotovite 10 % ugodneje. Popust ne velja na early bird vstopnice.
SEMPL se bo odvjial 14. in 15. novembra v GH Bernardin.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam