Upravni odbor sestavljajo predsednica Živa Rus, študentka dodiplomskega programa Ekonomske fakultete, Veronika Osolin, Armina Selimanović in Tilen Tkalec, vsi študentje magistrskega programa Ekonomske fakultete ter Gašper Potočnik, študent magistrskega programa na Filozofski fakulteti. Želijo si, da bi v prihodnjem letu članom in sebi ponudili možnost, da v Študentski sekciji pustijo del sebe in tako pripomorejo k temu, da obdobje korone in virtualnih dogodkov pustijo za seboj in sekcijo združijo v mozaik povezane celote.

Tilen Tkalec je magistrski študent trženja na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Vedno odprt za nove izzive, saj le s premagovanjem novih ovir lahko rastemo in dosežemo svoje cilje. V prostem času predvsem rad športam, se sprehajam v naravi s psičko in potujem s prijatelji. Po zaključku študija se želim preizkusiti v podjetništvu in razvijati rešitve za vsakdanje probleme.

Veronika Osolin je študentka magisterija smer trženje na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Rada stopi izven cone udobja in se preizkusi v čem novem. Nedavno navdušena nad UX design, za kar se tudi sama izobražuje.

Armina Selimanović je trenutno magistrska študentka trženja na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani. Verjame, da je potrebno za večje spremembe včasih stopiti iz cone udobja, zaupati svoji notranji intuiciji in slediti svojim ciljem. Veseli se novih izzivov v upravnem odboru ŠSDMS in vseh nepozabnih trenutkov, ki jih čakajo.

Gašper Potočnik je študent Filozofske fakultete. Navdušenec nad marketingom, ki vsak dan spoznava nove aspekte le-tega in jih poizkuša integrirati v svoj vsakdanjik. Veseli se izziva, ki ga predstavlja delo v UO in je poln svežih idej, ki jih bomo videli skozi leto. Prav tako pa se veseli dela skupaj z ostalimi člani UO in komaj čaka na vsa skupna doživetja!

Živa Rus je študentka dodiplomskega programa, mednarodne smeri, Ekonomske fakultete. Globoko verjame, da ključ do uspeha sestavljata kreativni pristop do življenja in timski duh, saj je z pravo ekipo mogoče še več kot si upamo predstavljati. Komaj čaka vse izzive in priložnosti, ki jih bo prineslo to leto.

Novi člani upravnega odbora ŠSDMS.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam